Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Square Enix ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Kingdom Hearts: Dark Road (trailer)

Η Square Enix ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Kingdom Hearts: Dark Road, που έρχεται στο Kingdom Hearts: Union χ. Θα λανσαριστεί στις 22 Ιουνίου 2020, για iOS και Android.

Η ιστορία του Kingdom Hearts ξεκινάει με το Kingdom Hearts: Union χ. Θα έχετε την ευκαιρία να περιηγηθείτε στους υπέροχους κόσμους που έχει δημιουργήσει η Disney, να ξεκινήσε μια νέα περιπέτεια στη Daybreak Town να απολαύσετε συναρπαστικές μάχες και multiplayer quests, με τη συμμετοχή έως και 6 παικτών.


Έχετε τη δυνατότητα να γίνετε ένας από τους πρώτους κατόχους Keyblade και να γίνετε μάρτυρες της αφιξης της Maleficent στη Daybreak Town, σε μια περιπέτεια που επεκτείνετε συνεχώς. Το νεότερο update σας φέρνει στον κόσμο του Wreck-It Ralph!

Οι Five Foretellers, που έχουν ως καθήκον να προστατεύουν το φως, συγκρούονται με άλλα Unions. Εσείς καλείστε να βιώσετε την ιστορία ως μέλος ενός από τα πέντε Unions και να γίνετε μάρτυρες ενός από τα μεγαλύτερα events του Kingdom Hearts.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*